Marieke van Helvoort Commercieel Manager bij p2

22 mei 2014 Consultancy.nl

p2 heeft Marieke van Helvoort aangesteld als Commercieel Manager. Van Helvoort is afkomstig van ERAC, waar zij verantwoordelijk was voor marktontwikkeling en marketing. In haar nieuwe rol bij de projectmanagement specialist zal Van Helvoort zich richten op het uitbreiden van de marktpositie.

Marieke van Helvoort behaalde in 1994 een Bachelor in Business Administration aan de HAS Hogeschool Den Bosch en in de jaren erna ook haar Master of Arts titel in Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 1997, aan het begin van haar loopbaan, begon zij bij TNO als Recruiter en werkte daarna twee jaar voor Staff Planning, waar ze unitleider werving en selectie voor de commerciële sector was. Vervolgens voegde Van Helvoort zich bij Van Spaendonck Management Consultants in de rol van Consultant sociale zekerheid.

Marieke van Helvoort - P2

Na twee jaar maakte ze de overstap naar Précon Food Management waar ze uiteindelijk vijf jaar zou werken en in haar laatste rol Manager Business Development was. In die rol breidde ze onder andere Précon’s trainingsdivisie uit met E-learning. Hierop volgde een periode van zeven jaar bij ERAC*, waar Van Helvoort zich bezighield op het snijvlak van marktontwikkeling en marketing. Voor de organisatie ontwikkelde ze o.a. het relatienetwerk, het dienstenaanbod en het bedrijfsleven als nieuwe markt.

p2
Sinds begin deze maand heeft Van Helvoort de gelederen versterkt van p2, een managementbureau uit Rossum gespecialiseerd in project-, proces-, en programmamanagement. In haar nieuwe rol als Commercieel Manager zal zij zich bezighouden met het onderhouden en uitbreiden van het relatienetwerk, het identificeren van nieuwe marktkansen en het doorontwikkelen van het p2 aanbod. 

* ERAC (European and Regional Affairs Consultants) zorgt voor impact door regio's te ondersteunen bij de realisatie van hun economische en maatschappelijke ambities.

Nieuws

Meer nieuws over