Eugene Zeldenrijk versterkt mobiliteitsteam van p2

20 november 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau p2 projectmanagement heeft zijn mobiliteitsteam versterkt met de komst van Eugène Zeldenrijk. Hij zal zich als Process Improvement Projectmanager bezighouden met complexe vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Zeldenrijk werkte voorheen voor Arcadis en Prorail.

Eugène Zeldenrijk behaalde in 1989 zijn bachelor Land and Water Management aan de Hogeschool van Hall Larenstein Velp. Hij startte in 1995 zijn carrière bij Heidemei als Coördinerend Projectleider Bodemsanering, waarbij hij opdrachtgevers adviseerde op het vlak van bodemsaneringsprojecten en milieuhygiëne. Na twee jaar vertrok hij naar Arcadis, waar hij als Projectleider/-manager betrokken was bij de ontwikkeling en aanleg van een bedrijventerrein en diverse bodemsaneringsprojecten.

Eugene Zeldenrijk - P2

ProRail
In 2004 werd Zeldenrijk als Bouwmanager aangesteld bij de projectorganisatie Betuweroute, in welke rol hij zich ontfermde over contractmanagement en arboveiligheid tijdens het bouwproces. Tussen 2007 en 2009 was hij vervolgens werkzaam voor ProRail waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en implementatie van processen en kwaliteitssystemen bij de oprichting van een afdeling Bouwmanagement. Daarnaast begeleidde hij bouwmanagers in hun professionalisering en was hij Lid van het MT Bouwmanagement. In 2009 werd hij vervolgens aangesteld als Adviseur Projectmanagement en ontwikkelde hij onder meer trainingen en voerde interne opdrachten uit met betrekking tot projectmanagement en hield hij zich bezig met de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Begin 2012 introduceerde hij procesregie en Servant Leadership bij ProRail en hield hij zich bezig met complexere ontwikkelvraagstukken en veranderprocessen met als thema veiligheid en co-creatie in de infrastructuursector.

p2
Per oktober is Zeldenrijk aangesteld als Process Improvement Projectmanager bij p2, een programma- en projectmanagementspecialist die zich richt op zowel publieke als private organisaties. In zijn nieuwe rol zal hij zich met name richten op complexe opgaven rond mobiliteit in Nederland. Naast zijn werkzaamheden voor p2 is hij sinds 2007 betrokken bij zijn eigen onderneming Het Zelden Rijk.

Nieuwe aanwinsten
Het is voor p2 alweer de vijfde versterking van het team binnen enkele maanden. Onlangs werd het team al uitgebreid met onder meer: Paulien van Bilsen, Pieter VerberneRoeland GeertzenPaul van Ruiten en Marieke van Helvoort.

Nieuws

Meer nieuws over