Paulien van Bilsen versterkt p2 als organisatieadviseur

23 oktober 2014 Consultancy.nl

Paulien van Bilsen is begin deze maand als Organisatieadviseur aan de slag gegaan bij p2, een programma- en projectmanagementbureau uit Rossum. Van Bilsen werkte de afgelopen 4,5 jaar voor organisatieadviesbureau Leaufort en was daarvoor werkzaam als Consultant bij Balans. In haar nieuwe rol bij p2 zal de kersverse adviseur zich gaan richten op het professionaliseren van projectmanagement binnen organisaties.

Paulien van Bilsen behaalde in 2009 haar Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar studie liep Van Bilsen stage bij H&G Personeel & Organisatie, een assessmentbureau dat zich onder meer richt op loopbaanadvies en –begeleiding. Na het afronden van haar studie startte Van Bilsen haar loopbaan als Intercedent bij Balans, een intermediair voor laboratoriumpersoneel, waar ze uiteindelijk 9 maanden bleef.

Het jaar erop vertrok Van Bilsen naar werving- en selectiebureau Leaufort, waar zij als Psycholoog en Consultant ruim 4,5 jaar zou werken. Bij Leaufort hield Van Bilsen zich bezig met organisatievraagstukken ten behoeve van werving en optimalisering en herinrichting van organisaties. Daarnaast voerde ze ontwikkel- en selectieassessments uit.

Paulien van Bilsen - P2

Begin deze maand besloot Paulien van Bilsen dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en voegde zij zich als Organisatieadviseur bij p2, een adviesbureau gespecialiseerd in programma- en projectmanagement. In haar nieuwe rol zal zij haar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog inzetten bij het professionaliseren van projectmanagement binnen organisaties. “Als arbeids- en organisatiepsycholoog heb ik oog voor gedrag in organisaties.

Op basis van mijn ervaring met het uitvoeren van ontwikkelassessments, ken ik een scala aan drijfveren, talenten en valkuilen van mensen. Hierdoor kan ik me snel inleven in een situatie, en stem ik persoonlijke talenten optimaal af op de organisatie ambities. Vaak is dit onderdeel van een organisatieadviestraject met als doel een organisatie die slagvaardiger inspeelt op kansen uit de markt,” aldus Van Bilsen tegenover Consultancy.nl.

Nieuwe aanwinsten
Het is voor p2 alweer de vijfde versterking van het team binnen enkele maanden. Onlangs werd het team al uitgebreid met onder meer: Pieter Verberne, Roeland GeertzenPaul van Ruiten en Marieke van Helvoort.

Nieuws

Meer nieuws over