Huseyin Gungor verruilt McKinsey & Co. voor VODW

06 februari 2015 Consultancy.nl

Hüseyin Güngör heeft onlangs het team van VODW versterkt als Director Customer Experience. Güngör is afkomstig van strategiekantoor McKinsey & Company, waar hij de afgelopen drie jaar werkte als Service Operations & Customer Experience Expert. In zijn nieuwe rol bij VODW zal hij zijn kennis op het vlak van operational excellence gaan inzetten en zich richten op het verbeteren van de klantervaring.

Hüseyin Güngör
Hüseyin Güngör is in het bezit van een master in Politics & International Relations en een Ph.D. in Business Studies, beiden behaald aan de Universiteit van Amsterdam. De afgelopen twintig jaar deed Güngör ruime internationale managementervaring op in banking, marketing en strategy consulting. Zo bekleedde hij diverse leidinggevende posities, waaronder als Manager bij HSBC (destijds Demirbank) en als Marketing Manager bij Philips Lighting in Turkije. In 2004 richtte Güngör zijn bedrijf Emotional Loyalty Consulting op, gespecialiseerd in het ontwerpen van customer experience programma’s voor Europese organisaties uit uiteenlopende sectoren.

Huseyin Gungor, VODW

Na zeven jaar ondernemerschap was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2011 voegde Güngör zich bij strategy consultancykantoor McKinsey & Company, waar hij de afgelopen drie jaar als Service Operations / Customer Experience Expert werkzaam was. In deze rol gaf hij leiding aan grootschalige en wereldwijde businesstransformaties, met een focus op operational excellence (lean) en customer experience.

VODW
Begin dit jaar verruilde Hüseyin Güngör McKinsey voor branchegenoot VODW, een marketing adviesbureau uit Leusden. Bij VODW is Güngör aangesteld als Director Customer Experience. In zijn nieuwe rol zal hij zijn kennis op het vlak van operational excellence gaan inzetten voor het verbeteren van de klantervaring, het optimaliseren van werkprocessen en het structureel verhogen van werknemerbetrokkenheid met als doel het creëren van meetbare en duurzame resultaten, aldus VODW.

Nieuws

Meer nieuws over