ConsultingKids stelt onafhankelijke Raad van Advies in

16 januari 2015 Consultancy.nl

ConsultingKids, een adviesbureau dat de belevingswereld van kinderen centraal stelt voor het oplossen van maatschappelijke en organisatievraagstukken, heeft een Raad van Advies ingesteld. De acht leden zijn volgens ConsultingKids oprichter Bas Warmerdam “kritische denkers en dwarskijkers”, waarmee ze de ideeën en uitvoering van het bureau kunnen aanscherpen. “Hiermee kunnen we de kwaliteit voor klanten en kinderen optimaliseren,” aldus Warmerdam.

Een overzicht van de acht onafhankelijke leden van de Raad van Advies:

Albert Jan Kruiter is oprichter van het instituut voor Publieke Waarde (IPW). Als docent en onderzoeker spant hij zich in voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties. Kruiter was onderzoeker, moderator, vernieuwer en entrepreneur bij de NSOB en de Universiteit Leiden; is lid van de Kafkabrigade en oprichter van Narangi. Hij schreef verschillende boeken en publiceert regelmatig in landelijke dagbladen en tijdschriften. Hij won de prestigieuze G.A. Van Poelje Prijs voor het beste proefschrift over het openbaar bestuur van Nederland en België.

Albert Jan Kruiter - Raquel Smolders - Bjorn Hoejenbos - Jan Fokke Mulder

Raquel Smolders is Corporate Communications leader bij Procter & Gamble, onder andere bekend van grote consumentenmerken als Ariel, Gillette, Oral-B, Head & Shoulders en Pampers. Op dit moment is Smolders, die Biofarmaceutische Wetenschappen heeft gestudeerd in Leiden, verantwoordelijk voor de corporate communicatie van P&G in Nederland.

Bjorn Hoejenbos is manager bij ING. Na het directeurschap voor Groot Bedrijf in Zuid Holland legt hij zich de laatste jaren toe op het beheer van de Nederlandse kredietportefeuille van het MKB bedrijf. Naast zijn carrière bij ING heeft Hoejenbos twee eigen ondernemingen. Hoejenbos heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de London School of Economics and Political Science.

Jan Fokke Mulder is Practice Leader bij ICT-dienstverlener CGI. Binnen het adviesbedrijf is Mulder verantwoordelijk voor de Management- en Business Consultancy praktijk. Als Senior Managing Consultant, heeft Mulder een aantal grote veranderingen binnen de eigen organisatie als bij klanten begeleid en gerealiseerd.

Gerben Vermeer heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de verpakkingsindustrie. Na zijn studie Industrieel Product Ontwerpen, heeft Vermeer de basis van zijn kennis gelegd bij bedrijven als Topa Instituut en PPG coatings (bekend van Histor, Sigma en Rambo). Nu ondersteunt Vermeer als ondernemer van Pakxo Verpakkingsontwikkeling & advies bedrijven met het optimaliseren van het verpakkingsproces en verpakkingen.

Gerben Vermeer - Niels Smidt - Paul Hartman - Ralph Hanekamp

Niels Smidt helpt, met zijn onderneming Overstag Consulting, organisaties bij het vormgeven van payments proposities. Gedurende de afgelopen 10 jaar , heeft hij een reeks opdrachten uitgevoerd voor toonaangevende banken en adviesbureaus. Verder heeft hij diverse publicaties op zijn naam staan. Smidt is afgestudeerd econoom met een specialisatie in marketing en marktonderzoek en was voorzitter van de Marketing Associatie Rijksuniversiteit Groningen.

Paul Hartman is Sports Marketing Executive bij ASICS Benelux. Hierbij is hij verantwoordelijk voor SportsMarketing binnen de Benelux met als doel het verstevigen van de ASICS brand appearance.

Ralph Hanekamp is een ervaren management consultant met een achtergrond in het Nederlands recht. Hij heeft zijn sporen verdient binnen het ministerie van Veiligheid en Justitie en bij organisatieadviesbureau Hiemstra & De Vries. Als management consultant ligt zijn focus op organisatieontwikkeling en sturing- en bedrijfsvoeringsvraagstukken binnen het publieke domein.

Nieuws

Meer nieuws over