YAG Amsterdam betrekt kantoorpand aan het water

07 oktober 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De Young Advisory Group (YAG), een door studenten gerund adviesbureau dat zich specialiseert in het MKB en startende organisaties, heeft zijn intrek genomen in een kantoorpand in Amsterdam. Een welkome uitbreiding voor het jonge bureau dat de afgelopen jaren flink groeide en naarstig op zoek was naar een eigen kantoor in de hoofdstad.

Young Advisory Group
De Young Advisory Group (YAG) werd in 2011 opgericht door twee studenten van de Rijksuniversiteit Groningen –  Paul Geurts van Kessel en Reinier Schneider – en vormde het eerste Nederlandse adviesbureau dat puur wordt geleid door (academische) topstudenten. Het bureau, tot voor kort actief in twee steden – Groningen en Rotterdam – biedt strategisch advies aan diverse organisaties, van MKB tot multinationals. De YAG maakte de afgelopen vier jaar een enorme groei door. Sinds de oprichting is het aantal werkzame studenten uitgegroeid naar 31 topstudenten en inmiddels is Amsterdam toegevoegd als nieuwe locatie. Alleen een kantoorpand ontbrak tot enkele weken geleden nog. 

YAG Amsterdam - Nieuw kantoor

Nieuw kantoor
Sinds de opstart van de nieuwste YAG locatie leefde de wens om een eigen kantoorpand in Amsterdam te betrekken. Aanvankelijk leek het vinden van een geschikte locatie in Amsterdam nog een kleine uitdaging, maar inmiddels hebben de studenten hun intrek genomen in een fraai kantoorpand aan het water – aan de Jacob van Lennepkade 310. Een positieve ontwikkeling voor de YAG – werkten in de beginjaren nog slechts een handvol studenten vanuit studenten zolderkamers voor een gering aantal klanten, zo is dit vier jaar later wel anders. Anno 2014 is de YAG namelijk gevestigd in drie grote steden (Groningen, Rotterdam en Amsterdam), hebben de studenten enkele grote opdrachten binnengehaald en succesvol afgerond en blijft het adviesbureau groeien.