Jasper Rodewijk Senior Adviseur bij Mazars Berenschot

02 september 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mazars Berenschot Corporate Finance heeft de gelederen recent versterkt met Jasper Rodewijk, die de overstap maakt van branchegenoot BDO Consultants. Bij het Amsterdamse MBCF is Rodewijk in dienst getreden als Senior Adviseur.

Jasper Rodewijk volgde de studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), die hij in 2006 met succes afrondde. Verder behaalde hij een Master in Strategy, Organization and Finance (ook aan de UvA) en een Master in Business Valuation aan de RSM Erasmus, die hij in 2012 afsloot.

Jasper Rodewijk - MBCF

Medio 2008 voegde Rodewijk zich bij accountants- en adviesorganisatie Mazars. Als adviseur binnen de Transaction Services praktijk was hij betrokken bij diverse due diligence, herstructurering en corporate finance opdrachten. Daarnaast heeft Rodewijk ook ervaring opgedaan met financiële audits, waaronder op het gebied van asset management en (banken)audits. Begin dit jaar verruilde hij Mazars voor BDO Consultants, waar hij werkzaam was als Senior Adviseur binnen de Transaction Advisory praktijk.

Ruim een half jaar later kiest Rodewijk voor een nieuwe uitdaging en heeft hij de overstap gemaakt naar Mazars Berenschot Corporate Finance. Bij het M&A consultancybureau gaat hij zich onder meer richten op business valuation, corporate finance, restructuring en litigation support vraagstukken.