Jasper Rodewijk verruilt Mazars voor BDO Consultants

28 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

De adviestak van BDO – BDO Consultants – heeft de gelederen afgelopen maand versterkt met Jasper Rodewijk. Hij is afkomstig van Mazars, waar hij werkzaam was als Manager binnen de afdeling Transaction Services. Bij BDO zal Rodewijk zich als Senior Adviseur binnen de Transaction Advisory Services practice vooral richten op restructuring, corporate finance en business valuation vraagstukken.

Jasper Rodewijk (28) volgde de studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), die hij in 2006 met succes afrondde. Verder behaalde hij een Master in Strategy, Organization and Finance (ook aan de UvA) en een Master in Business Valuation aan de RSM Erasmus, die hij in 2012 afsloot.

Jasper-Rodewijk-BDO

Mazars

In 2008 voegde Rodewijk zich bij accountants- en adviesorganisatie Mazars. Als adviseur binnen de Transaction Services praktijk was hij betrokken bij diverse due diligence, herstructurering en corporate finance opdrachten. Daarnaast heeft Rodewijk ook ervaring opgedaan met financiële audits, waaronder op het gebied van asset management en (banken)audits. In februari besloot hij om Mazars te verruilen voor branchegenoot BDO, waar hij is aangesteld als Manager binnen Transaction Advisory Services.