Koen Voermans en Ouke Arts partner bij Thaesis

15 januari 2013 Consultancy.nl

Koen Voermans en Ouke Arts zijn benoemd tot partner bij Thaesis, een boutique adviesbureau uit Hilversum.

Thaesis is in 2006 opgericht door Theo Huibers, die nog steeds de rol van Managing Partner bekleedt. Sinds de oprichting is het consultancybureau gestaag gegroeid naar zo’n 15 medewerkers, werkzaam vanuit van een monumentaal pand in hartje Hilversum. Thaesis richt zich op diensten op het snijvlak van strategie, management en organisatieadvies. 

Koen Voermans rondde zijn Master in Business Information Technology af aan de Twente University. Na twee internships bij Davinci Advies en KMPG Information Risk Management vertrok hij naar Afrika om getalenteerde jeugd een kans te bieden uit te groeien tot professionele videoproducers en –editors. Na zijn reis kwam hij bij Thaesis terecht als Researcher in the Kenyan publishing and mobile industry, waarna hij als Consultant aan de bak ging voor Thaesis. 

Ouke Arts - Koen Voermans

Ouke Arts begon zijn carrière in 2003 bij PwC als organisatieadviseur na het afronden van zijn studie Information Management & Technology aan de Universiteit van Tilburg. Na zo’n zeven jaar bij het Big 4 accountants- en advieskantoor besloot hij om de overstap te maken naar Thaesis. Naast zijn advieswerkzaamheden heeft Arts kort gewerkt als ‘ontwerper’ aan de Amsterdam School of Management Consulting en bij de NOS, waar hij als ombudsman sinds 2011 nog steeds werkzaam is. 

“Ik ben buitengewoon trots omdat het toetreden van Voermans en Arts voor mij de gezamenlijke ambitie symboliseert om met dezelfde drive en evenveel plezier ook in de toekomst de mooiste opdrachten voor toonaangevende opdrachtgevers uit te voeren. Voermans zet deze stap nadat hij sinds de oprichting van Thaesis in 2006 aan meer dan 125 adviestrajecten heeft gewerkt. Voor Arts is deze stap een kroon op tien jaar adviseurschap, waarvan vier jaar bij Thaesis,” aldus directeur Theo Huibers.

Nieuws

Meer nieuws over