Junior adviseurs Niek Lammers en Ilse Baijens versterken Thaesis

31 mei 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Thaesis heeft in het eerste kwartaal van dit jaar het team uitgebreid met twee nieuwe junior consultants: Niek Lammers en Ilse Baijens. Vanuit een traineerol versterken beiden het boutique adviesbureau dat diensten levert op het snijvlak van strategie, management en organisatieadvies.

Ilse Baijens rondde afgelopen jaar een master in Strategic Management af aan de Radboud Universiteit Nijmegen, na er eerder een bachelor in Psychologie te hebben behaald. Gedurende haar opleiding deed Baijens reeds enige secretariële en communicatieve werkervaring op bij een specialistisch centrum in Amsterdam voor fysiotherapie en revalidatie. Ook was ze tijdens haar bachelor bestuurlijk actief binnen een studievereniging en deed ze werkervaring op in de horecasector.
Ilse Baijens en Niek Lammers - ThaesisNiek Lammers wil bij Thaesis “snel een goede basis ontwikkelen”, die helpt bij zijn ambitie “om door te groeien tot volwaardig professional", zo geeft Lammers aan. In 2017 behaalde hij zijn master in Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg en eerder rondde hij al een bachelor in Commerciële Economie af aan de Avans Hogeschool Breda. Tijdens zijn studie doorliep hij enkele (online) marketingstages (JohnBeerens.com en The Dutch and Famous entertainment) en werkte hij enkele jaren voor een logistieke dienstverlener en een facilitair bedrijf. Naar Thaesis neemt hij naar eigen zeggen zijn analytische en probleemoplossende vaardigheden mee, naast zijn focus op structuur en resultaat.

Sinds de oprichting in 2006 en met de komst van de twee nieuwe jonge aanwinsten, is het in Hilversum gevestigde Thaesis de afgelopen jaren gestaag gegroeid naar inmiddels zeven professionals. Het team van Thaesis wordt geleid door oprichter Theo Huibers en partners Ouke Arts en Ricardo Uijen en bestaat naast de nieuwe aanwinsten nog uit adviseurs Jon van Rooijen en Marlies de Boer.  

Thaesis is gespecialiseerd in strategie en innovatie en werkt voor uiteenlopende bedrijven actief in onder meer de media, educatie, finance en zorg. Zo mag het onder meer ANWB, PGGM, NRC Media, Reed Elsevier, Haagse Hogeschool, Bartimeus, BBC, ABN AMRO, Rabobank, ING, Triodos Bank, Iddinkgroep, De Tweede Kamer en de NPO tot haar opdrachtgevers rekenen.