Thaesis adviseur Eerenberg wethouder van Enschede

03 juli 2014 Consultancy.nl

Eelco Eerenberg, adviseur bij Thaesis, heeft onlangs afscheid genomen van het consultancybureau om wethouder financiën en onderwijs te worden van gemeente Enschede. 

Na het afronden van zijn studie in de technische informatica aan de Universiteit Twente ging Eerenberg aan de slag bij een online technologiebedrijf in de Verenigde Staten. Begin 2011 trad hij in dienst bij Thaesis, een boutique adviesbureau uit Hilversum. Na bijna drie en een half jaar als adviseur bij Thaesis te hebben gewerkt, heeft Eerenberg besloten om de adviesbranche te verruilen voor de overheidssector. De afgelopen jaren was hij namens de D66 al actief als gemeenteraadslid, nu heeft hij gekozen om zich volledig te richten op de rol van wethouder bij dezelfde gemeente. 

Eelco Eerenberg - Gemeente Enschede

“Wij zijn buitengewoon trots op deze vervolgstap voor Eelco. Als adviseur heeft hij ruime ervaring opgedaan in het sociale domein, met de nadruk op onderwijs en welzijn. Ook heeft hij tal van investeringsvraagstukken voor onze opdrachtgevers geanalyseerd en bijbehorende groeistrategieën ontwikkeld. Zijn uitzonderlijke gevoel voor humor en zijn energieke accurate inzet werd door de vele klanten van Eelco altijd gewaardeerd. Eelco is bij Thaesis altijd een plezierige en loyale collega geweest, die wij ook de komende jaren zeker niet uit het oog zullen verliezen,” aldus Theo Huibers, managing partner van Thaesis.

Nieuws

Meer nieuws over