Martien Kuitenbrouwer verbindt zich aan Lysias

10 juli 2014 Consultancy.nl

Martien Kuitenbrouwer heeft zich aonlangs als associate verbonden aan Lysias Consulting Group.

Kuitenbrouwer is doctorandus in de geschiedenis van internationale relaties (behaald aan de Universiteit van Amsterdam) en heeft zich verder gespecialiseerd met een economische Master in European Social Policy and Administration, die zij in 1994 aan de London School of Economics behaalde. 

Maatschappelijke innovatie kenmerkt haar loopbaan. Als organisatieadviseur bij Andersen Consulting, de consultancytak van accountants- en advieskantoor Arthur Andersen,* hield Kuitenbrouwer zich tussen 1999 en 2002 vooral bezig met change management in de publieke sector. Hierbij hielp ze organisaties reflecteren op hun gedragspatronen om langdurige veranderingen teweeg te brengen. Bij de gemeente Amsterdam was zij vanaf 2003 als manager Social Policy verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van sociaal beleid en programmering. 

Martien Kuitenbrouwer - Lysias

Vanaf 2006 werd Kuitenbrouwer voorzitter Dagelijks Bestuur bij het Stadsdeel Westerpark Amsterdam, waarna ze in 2010 overstapte naar de zelfde functie in Stadsdeel West. Hier is zij tot op heden nog steeds werkzaam. Tevens is zij sinds vorig jaar lid van de Raad van Toezicht bij OCK het Spalier.

Lysias Consulting Group
Per 1 juni 2014 heeft Kuitenbrouwer zich als associate verbonden aan Lysias Consulting Group, een adviesbureau uit Amersfoort dat zich primair richt op de publieke sector. Bij Lysias gaat Kuitenbrouwer werken aan de opzet van een consulting praktijk gericht rondom strategische vraagstukken binnen het sociaal domein, waaronder dienstverlening voor de drie grote decentralisaties.

* Arthur Andersen Nederland werd in 2002 overgenomen door branchegenoot Deloitte

Nieuws

Meer nieuws over