ROA Professionele Publicatie Prijs 2014 van start

13 juni 2014 Consultancy.nl

Ook in 2014 organiseert de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA) de Professionele Publicatie Prijs. Organisatieadviseurs die willen meedingen voor de prestigieuze award kunnen tot en met maandag 6 oktober 2014 hun inzending kenbaar maken. 

De Professionele Publicatie Prijs is een jaarlijkse award voor het beste vakartikel op het gebied van organisatieadvies dat in het achterliggende jaar is gepubliceerd. Nieuw dit jaar is dat ook audiovisuele bijdragen – zoals YouTube filmpjes, TedX, (leer)wiki’s en korte documentaires – ingezonden kunnen worden. Alle inzendingen worden door een deskundige jury* beoordeeld op vijf criteria:

Criteria - Professionele Publicatie Prijs

Afgelopen jaar ging de prijs naar drie adviseurs van TEN HAVE Change Management. In 2012 werd de Professionele Publicatie Prijs in de wacht gesleept door adviseurs van Andersson Elffers Felix en Van Vieren terwijl de 2011 editie werd gewonnen door Harrie Aardema, partner bij BMC

ROA Professionele Publicatie Prijs

Voor meer informatie over de PPP en deelname bekijk de website van de ROA. De uitreiking vindt traditioneel plaats tijdens de Ernst Hijmanslezing**, die sinds 2002 door de ROA wordt georganiseerd in samenwerking met de beroepsvereniging Ooa.

* De jury bestaat dit jaar uit Celeste Wilderom (voorzitter; hoogleraar Change Management & Organizational Behavior aan Universiteit Twente), Annet Weitering (Programmamanager Sioo), Monique Britstra (HR Manager bij Timing uitzendbureau), Roel Rutten (Assistant Professor aan Tilburg University) en Albert Visscher (partner bij SeederDeBoer). 

** De Ernst Hijmanslezing is vernoemd naar Ernst Hijmans (1890- 1987), erkend als een van de grondleggers van het organisatieadviesvak in Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over