Mark Hoskam versterkt VODW Digital als Consultant

03 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

VODW Digital, de digitale adviestak van adviesbureau VODW, heeft Mark Hoskam aangesteld als Consultant. Hij maakt de overstap van telecomreus KPN. Bij VODW Digital gaat Hoskam zich vooral richten op het adviseren van bedrijven bij digitale transformaties. 

Mark Hoskam behaalde een Bachelor aan de NHTV University of Applied Sciences in International Media & Entertainment Management in 2008 en plakte daar nog een periode aan vast bij de Northern Arizona University. In 2013 behaalde hij een Master in Business Administration aan de Tias Nibmas Business School. Als onderdeel van de opleiding deed hij voor zijn thesis onderzoek naar de waarde van mobile apps voor dienstverlenende en productgedreven organisaties. 

Mark Hoskam - VODW

Hoskam begon zijn loopbaan in 2008 bij KPN als Management Trainee. De eerste jaren was hij betrokken bij de marketing voor het MKB segment. Begin 2011 werd hij benoemd tot Channel Manager Online voor het zakelijke segment. In die rol was Hoskam verantwoordelijk was voor het realiseren van de commerciële doelstellingen van het online kanaal en voor het continu verbeteren van de ‘online user experience’ van B2B klanten. 

Digitale transformaties
Een gedegen voorbereiding voor zijn nieuwe uitdaging bij VODW Digital, waar hij zijn brede expertise op het vlak van online (mobile, social, e-commerce en -service) en business kan omzetten voor het adviseren van bedrijven bij digitale transformaties: van strategie en concepting tot realisatie.