Delaware Consulting opent kantoor in Manhattan

23 mei 2014 Consultancy.nl

Delaware Consulting vergroot zijn internationale expansie met een nieuwe vestiging in de Verenigde Staten. De Belgische dienstverlener opent een kantoor midden in het centrum van Manhattan. 

Met een omzet van €120 miljoen in 2013, 15 kantoren verdeeld over 7 landen en het feit dat het bedrijf al sinds 2007 werkzaam is in de VS (Atlanta), werd het tijd dat het ICT-adviesbureau zich ook in the Big Apple vestigde. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de zevende verdieping van een imposante wolkenkrabber, in het hart van Manhattan. 

New York City Skyline - Delaware

Het kantoor in New York gaat zich met name richten op consultancydiensten en oplossingen op het gebied van digital en Big Data. “Dé stad waar de economie nooit slaapt met meer Fortune 500 bedrijven dan welke stad dan ook is een zeer vruchtbare plek om ons digitale portfolio in de VS uit te breiden,” aldus Olivier Verberckmoes, partner van de afdeling Digital bij Delaware Consulting. Het bedrijf verwacht al op korte termijn positieve resultaten te boeken in de Amerikaanse metropool, mede doordat de markt voor digitalisering volgens het bedrijf een versnelde groei kent. 

Vruchtbare plek
Daarnaast vertegenwoordigt New York volgens Verberckmoes ook de ideale voedingsbodem voor het versterken van de Digital dienstverlening elders ter wereld. “In New York gaan de ontwikkelingen nog sneller in vergelijking met de rest van de wereld, waardoor we de gespotte trends elders sneller kunnen integreren.”

Nieuws

Meer nieuws over