Delaware Consulting opent twee nieuwe kantoren

05 oktober 2011 Consultancy.nl

Delaware Consulting heeft nieuwe kantoren geopend in Nantes (Frankrijk) en in Singapore. Daarmee speelt de groep in op het groeiende aantal groeimogelijkheden in beide regio’s. Bovendien passen de nieuwe kantoren in de “gLocale” filosofie van het IT consulting bureau. Om zijn wereldwijd groeiende klantenbasis van dichtbij te ondersteunen, werkt de IT-dienstverlener permanent aan het uitbreiden en versterken van zijn organisatie.

Zuidoost-Azië is booming business
Drie weken na de opening van het nieuwe Aziatische kantoor, in het centrum van Singapore, kon Delaware Consulting al vier nieuwe zakendeals smeden met grote bedrijven in de regio. Met de kersverse locatie schrijft Delaware Consulting verder aan zijn succesverhaal in Zuidoost-Azië. De groep is al vijf jaar actief vanuit drie verschillende kantoren in China, in het zog van zijn industriële klanten. Er zijn meer dan 80 consultants aan de slag. Onder meer Haier – dat witgoed en consumentenelektronica produceert – en autoproducent Geely zijn bekende Chinese bedrijven die een beroep doen op Delaware Consulting.

In 2010 breidde de IT-dienstverlener zijn ERP-portfolio in de regio uit met oplossingen voor e-commerce, inclusief mobiele applicaties, en ‘Information Solutions’, i.e. oplossingen voor het managen van grote hoeveelheden documenten en ongestructureerde data, op basis van OpenText-producten. In beide domeinen wordt Delaware Consulting wereldwijd erkend als een marktleider.

SAP portefeuille voor de Franse markt
De uitbreiding van Delaware Consulting in Frankrijk vordert eveneens met rasse schreden. Na de vestigingen in Lyon en in Lille, is er nu ook een nieuw kantoor in het West-Franse Nantes. Een commercieel ingenieur en enkele senior consultants zijn er reeds aan de slag. Zij konden al een aantal lokale wins optekenen.

Delaware France kan intussen een serieuze pluim op zijn hoed steken. Amper twee jaar na zijn oprichting, heeft het de titel van Gold SAP Channel Partner in de wacht gesleept. Vanuit Lyon worden vandaag een 60-tal klanten ondersteund, onder meer op basis van de SAP FAST-Engineer™ oplossing voor discrete productiebedrijven. Vanuit Lille focussen een 20-tal consulenten zich op de retailmarkt. In Nantes pakt Delaware vooral uit met SAP FAST-Food™, omdat de regio veel voedingsbedrijven huisvest. Daarnaast zal de IT-dienstverlener er zijn volledige portfolio promoten, van voorgeconfigureerde ERP tot CRM- en BI-pakketten en oplossingen voor Invoice Management.

Nieuws