Delaware Consulting opent kantoren in Beijing en Hong Kong

01 april 2016 Consultancy.nl

Delaware Consulting, een internationaal consultancybureau dat zich specialiseert in ICT-consultancy, heeft twee nieuwe kantoren geopend in China: een in Beijing en een in Hong Kong. Delaware Consulting heeft nu vijf kantoren verspreid over heel China.

Wereldwijd heeft Delaware Consulting zo’n 1.300 professionals in dienst verspreid over 24 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Het adviesbureau is sinds 2005 actief in China, toen het zijn eerste kantoor opende in Suzhou. Harbin en Shanghai volgden in 2006 en 2010. Momenteel heeft het ICT-consultancybureau rond de 130 professionals in dienst, maar met het oog op de toekomst heeft het bestuur van Delaware Consulting ambitieuze groeiplannen voor de regio. “Ons doel is om, tegen 2020, onze lokale aanwezigheid ten minste te verdubbelen naar 300 werknemers”, vertelt Filip Decostere, de partner die verantwoordelijk is voor de Chinese activiteiten van het bureau.

De nieuwe kantoren in Beijing en Hong Kong – steden die Decostere omschrijft als “polen van groei in China” – dienen als cruciale stappen op het pad naar groei. “Met deze twee nieuwe kantoren zitten we dichter op economische ontwikkelingen en dichtbij zowel klanten als prospects.”

Beide vestigingen bedienen zowel lokale Chinese klanten als, in samenwerking met andere kantoren, de internationale relaties van Delaware Consulting met operaties in China. De kantoren hebben echter elk hun eigen specialisatie: het nieuwe kantoor in Hong Kong is voornamelijk gefocust op Sitecore e-commerce projecten terwijl in Beijing de focus ligt op mobile, OpenText en SAP.

Delaware Consulting’s wereldwijde kantorennetwerk is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Alleen al in de afgelopen 12 maanden werden, als onderdeel van het ‘2020 Strategic Plan’, nieuwe kantoren geopend in de Filipijnen, Hongarije, Maleisië, Brazilië en de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai, de eerste vestiging in het Midden-Oosten).

Nieuws

Meer nieuws over