Accenture, Finext en &samhoud op Consultancy Day

14 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 1 mei 2014 organiseert de Groningse praktijk van UniPartners de ‘Consultancy Day 2014’, een evenement waar organisaties en studenten elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de Consultancy Day wonen studenten een inspirerende lezing bij, volgens zij workshops en worden er diverse consultancycases behandeld. Een mooie gelegenheid voor de studenten om een goed beeld te krijgen van werken binnen de adviesbranche. Drie adviesbureaus nemen deel aan de Consultancy Day 2014: Accenture, &samhoud en Finext.

Workshops en cases

Gedurende de dag verzorgen de deelnemende bedrijven workshops en cases. In de middag zal Accenture een case aanbieden waarin studenten kunnen ervaren waar een Accenture consultant in zijn dagelijkse werkzaamheden mee te maken krijgt. &samhoud verzorgt een case waarin studenten een real-life opdracht moeten oplossen, aan de hand van de aanpak van het Utrechtse organisatie-adviesbureau. Ook Finext – een financieel specialist uit Voorburg – zal een case begeleiden, waarvan de inhoud vooralsnog onbekend is.

Consultancy Day 2014

In de ochtend geeft de Flirtfabriek een workshop Zakelijk Flirten waarin de studenten op een interactieve manier leren een goede indruk achter te laten in een netwerkgesprek. Ook geeft Wildenbeest Image Consulting een workshop op het gebied van uiterlijke presentatie en communicatie die de studenten tijdens de borrel direct zullen kunnen toepassen.

“De Consultancy Day is een uitdagende en interactieve dag waarin studenten kennis maken met de wereld van consultancy” zegt Marlous Wind van UniPartners Groningen, tegenover Consultancy.nl.

Voor meer informatie over Consultancy Day en inschrijven, klik hier.