Robert Buitendijk naar Verdonck, Klooster & Associates

01 april 2014 Consultancy.nl

Robert Buitendijk keert terug op het oude nest. Na bijna 1,5 jaar te zijn weggeweest bij Verdonck Klooster & Associates – waar hij in het verleden acht jaar als Consultant werkte – is hij opnieuw in dienst getreden bij het Zoetermeerse consultancybureau. Als Senior Consultant gaat Buitendijk zich vooral bezighouden met vraagstukken op het snijvlak van ICT strategie en uitvoering.

Robert Buitendijk rondde in 1998 zijn studie Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Rotterdam met succes af en studeerde vervolgens nog vier jaar Bedrijfskunde en verandermanagement aan de Rotterdam School of Management. Na het behalen van zijn Mastertitel werkte hij ondermeer 2,5 jaar als Knowledge Partner bij de ASL BISL Foundation en vervolgens een jaar als Risk coördinator bij UVIT.

Robert Buitendijk - VKA

In 2004 besloot hij zich bij Verdonck Klooster & Associates (VKA) te voegen, een management en ICT consulting organisatie uit Zoetermeer. Daar deed hij als Consultant ervaring op in onder meer het in lijn brengen van ICT voorzieningen met de bedrijfsstrategie, het realiseren van ICT veranderingen en het opzetten en managen van IT en regievoering.

Na zo’n acht jaar bij VKA maakte Buitendijk de overstap naar de Nederlandse Spoorwegen, waar hij het afgelopen jaar de functie van Informatiemanager bekleedde. Sinds begin deze maand is hij weer gestart bij zijn oude werkgever. 

Nieuws

Meer nieuws over