Valentijn de Jong versterkt adviesbureau Scenter

06 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Scenter heeft zich onlangs weten te versterken met Valentijn de Jong. De jonge ondernemer start na zijn afstuderen en na enige jaren actief te zijn geweest binnen Novus Leo, een startup in de automotive / event branche.

Valentijn de Jong bracht zijn studietijd door in Delft, waar hij aan de plaatselijke TU de studies ‘Civil Engineering’ (Bachelor) en vervolgens ‘Construction Management & Engineering’ (Master) voltooide. In 2012 liep hij onder andere stage bij het bouwbedrijf Ballast Nedam en studeerde hij enige tijd in China.

Valentijn de Jong - Hans Spitsbaard

Ondernemerschap

“Met Valentijn hebben we een echte ondernemer aan boord” zegt Hans Spitsbaard, directeur bij Scenter. Zijn studietijd werd gekenmerkt door ondernemen en ondernemerschap. Zo richtte De Jong zijn eigen chauffeursbedrijf op en begon hij in 2009 Novus Leo, een startup die hij samen met een Delftse studievriend opzette. Het bedrijf houdt zich bezig met het organiseren van klassieke autorally’s. Nadat hij zijn studie had afgerond werd het tijd voor verandering en kwam Scenter in beeld. Novus Leo is inmiddels gegroeid in omvang en blijft voortbestaan en actief. 

Bij het organisatieadviesbureau uit Driebergen gaat De Jong zich als Junior Consultant bezighouden met een breed scala aan organisatorische vraagstukken. De focus van zijn activiteiten zal met name liggen in het adviseren van bedrijven in verschillende sectoren op het gebied van Best Value. Daarnaast zal hij zich met name gaan richten op nieuwe markten en sectoren. Hierin kan hij zijn passie voor ondernemen goed kwijt. 

“Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, deze veelzijdigheid maakt Scenter een prachtige leerschool en een omgeving vol kansen. Ik sta daarom te trappelen om veel te leren binnen Scenter!" aldus De Jong tegenover Consultancy.nl.