Pim Schouten partner Verdonck, Klooster & Associates

18 februari 2014 Consultancy.nl

Pim Schouten is begin dit jaar als partner aangetreden bij Verdonck, Klooster & Associates. Schouten is sinds medio 2004 werkzaam bij het management en ICT-consultancybureau uit Zoetermeer.

Bij VKA geeft Schouten leiding aan de 'Management & Organisatie van ICT' praktijk, een tak die zich specialiseert sourcing, leverancierselectie en regie van ICT-dienstverlening. Als adviseur heeft hij in de afgelopen jaren diverse klanten geholpen met het uitvoeren van sourcing-projecten, waaronder de Tweede Kamer, het Kadaster, het Ministerie van OCW, gemeente Amsterdam, CVZ, ICTU en Logius. Ook heeft Schouten tientallen klanten begeleid bij de opzet en uitvoering van Europese aanbestedings-procedures, de implementatie van HR-outsourcing transformaties en het ontwerp van ICT-organisaties.

Pim Schouten - VKA

Voor zijn tijd bij Verdonck, Klooster & Associates werkte Schouten een kleine tien jaar voor KPN. De adviseur, die Electrical Engineering studeerde aan de Technische Universiteit van Delft, had eerst diverse functies in Sales & Management en na een periode als algemeen directeur van KPN Lease besloot hij om de overstap te maken naar de adviesbranche. Na een dienstverband van bijna 10 jaar is Schouten nu benoemd tot partner.

Nieuws

Meer nieuws over