Bloeme en Van Velzen versterken House of Performance

27 januari 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau House of Performance heeft zich versterkt met twee nieuwe adviseurs: Dennis Bloeme is per 1 januari in dienst getreden en Lisa van Velzen gaat per 5 februari aan de slag bij het adviesbureau. Bloeme en Van Velzen starten beide in de functie van adviseur. 

House of Performance, opgericht in 1998, voorziet opdrachtgevers vanuit de meest uiteenlopende branches van advies. Zo klopte onder meer AEGON, Essent, Menzis en NS de afgelopen jaren aan bij het adviesbureau voor het begeleiden van verandertrajecten. Het team van House of Performance bestaat uit circa 40 adviseurs, werkzaam vanuit het hart van Utrecht.

Achtergrond

Dennis Bloeme studeerde Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool en stapte vervolgens over naar de Radboud Universiteit voor een Bachelor Psychologie. Bloeme besloot vervolgens ook zijn Master Behavioural Change in Nijmegen te volgen. Na zijn studie trad hij in dienst van het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI). Tot aan zijn entree bij House of Performance was Bloeme een kleine tweeënhalf werkzaam bij onderzoeksorganisatie TNO in Soesterberg.

Lisa van Velzen - Dennis Bloeme

De andere aanwinst, Lisa van Velzen, was de afgelopen jaren reeds werkzaam in de consultancywereld. Eerst onder meer ruim twee jaar bij Accenture, vervolgens zo’n acht maanden bij Perfect Housing. Van Velzen heeft eveneens een psychologische achtergrond. Zo studeerde ze Social Psychology aan de Universiteit van Amsterdam.

Consultancy.nl stelde twee vragen aan de nieuwe House of Performance aanwinsten:

Hoe ben je bij House of Performance terechtgekomen?
Bloeme: Via twitter werd ik gewezen op de vacature die gepost was op @HofPerformance.

Van Velzen: Na mijn deelname aan de Nationale DenkTank was ik erg enthousiast over de advieswereld en in het bijzonder verandermanagement. Een van mijn begeleiders raadde mij toen aan om een keer met House of Performance te gaan praten. Nog te onervaren ben ik toen helaas niet uitgenodigd voor een kennismaking, ik ben House of Performance wel blijven volgen. Toen ik enige tijd geleden weer een vacature online zag staan heb ik direct gereageerd, met resultaat! 

House of Performance

Wat was je motivatie om te kiezen voor House of Performance?
Bloeme: Het profiel van de vacature sluit goed aan bij mijn wensen en ervaring. Daarnaast was ik na een eerste persoonlijke kennismaking erg enthousiast over de hands-on houding t.o.v. organisatieverander processen.

Van Velsen: Ik wilde na mijn studie de change management kant op en House of Performance werd door mijn omgeving als een van de beste in het veld omschreven. De werkwijzes, de gedrevenheid en de kernwaarden van House of Performance spreken mij erg aan. Ook het feit dat House of Performance geen multinational is past goed bij mij. Bij een kleiner kantoor is vaak meer flexibiliteit en binding met de organisatie.