Linda Doesburg van Capgemini Consulting naar MLC

17 januari 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Molenaar & Lok Consultancy heeft zich begin januari versterkt met Linda Doesburg. Ze is afkomstig van Capgemini Consulting, waar ze de afgelopen ruim 3,5 jaar werkzaam was binnen de Financial Services praktijk. Bij MLC wordt Doesburg in de rol van Principal Consultant verantwoordelijk voor de activiteiten binnen de bancaire sector.

Molenaar & Lok Consultancy is een adviesbureau gespecialiseerd in Customer Excellence vraagstukken. Het consultancybureau heeft zo’n 18 consultants in dienst en is gevestigd in Leusden.

Linda Doesburg heeft ruime ervaring op het gebied van klantbediening door banken. Zo begon zij in 2004 haar loopbaan binnen de bankensector met een Management Traineeship Private Banking bij Van Lanschot Bankiers, waarna ze tussen 2005 en 2010 als private bankier bij de bank werkte. In die rol adviseerde ze vermogende relaties op het gebied van onder meer pensioen, investeringen en personal finance. Medio 2010 maakte Doesburg de overstap naar de adviesbranche, waar ze zich voegde bij Capgemini Consulting, de strategie en management consultancy tak van Capgemini. Daar richtte zij zich exclusief gericht op de financiële sector. Ze was betrokken bij diverse opdrachten op het gebied van risk management, project management, integratie/separatie, customer excellence en operational excellence. Klanten waarvoor ze werkte waren onder andere ING, ABN AMRO en SNS.

Linda Doesburg - Molenaar & Lok Consultancy

Daarnaast maakte Doesburg onderdeel uit van het Private Banking and Wealth management expert team, de praktijk die betrokken is bij Capgemini ’s jaarlijkse World Wealth Report* uitgevoerd in samenwerking met RBC Wealth Management. Door haar betrokkenheid werd zij bijvoorbeeld afgelopen jaar door diverse media geïnterviewd over de belangrijkste bevindingen van het rapport. Zo was Doesburg onder andere te gast bij BNR Nieuwsradio.

Derde versterking

Het is voor Molenaar & Lok Consultancy de derde versterking in korte tijd. In november vorig jaar werd het advieskantoor versterkt met Gustaaf de Man, die zich richt op de financiële- en zorgsector. En later die maand zijn twee trainees gestart - Rik Ellenbroek en Liza de Vries – die onderdeel uitmaken van de eerste lichting van het traineeship programma van MLC.

* Artikelen over het World Wealth Report 2013:

- Capgemini: Wereldwijde rijkdom bereikt recordniveau
- Capgemini: Investeringsvoorkeur miljonairs per regio