MLC

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Wij inspireren organisaties tot passie voor de klant.  Samen met de klant zorgen wij voor een optimale Customer Experience en een klantgestuurde organisatie door het inrichten van customer journeys en het Continu Verbeteren van de processen in de organisatie. Onze aanpak zorgt er voor dat iedereen binnen jouw organisatie ook echt kan bijdragen aan het verbeteren van klant-tot-klant processen en het overtreffen van de klantverwachting. Resultaat: loyale, enthousiaste klanten en medewerkers!

Onze oplossingen op het gebied van Customer Experience Management, Digitale procestransformatie en In Control maken het verschil. Het resultaat en onze toegevoegde waarde, daar laten wij ons graag op afrekenen.

Daarnaast bieden we ook interim oplossingen aan en is MLC actief op het gebied van kennis delen met o.a. haar MLC Academy. In 2016 heeft MLC het label The Agile Coach Company gelanceerd. MLC biedt de volgende oplossingen en diensten:

Customer Experience Management

Voor een optimale Customer Experience wil je de verwachting van de klant overtreffen.  De komst van extra kanalen en de toename van Big Data maken het mogelijk de ideale klantbeleving te realiseren. Hierop kan jouw organisatie zich onderscheiden.

Digitale procestransformatie

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. Deze snel veranderende wereld gaat een grote impact hebben op alle processen en functies in jouw organisatie. Met behulp van Process Mining en Process Analytics kan MLC jouw organisatie helpen om sneller diagnoses te stellen.

In Control

Klanten, toezichthouders en aandeelhouders roepen al geruime tijd om transparantie. Wij helpen organisaties bij het op orde krijgen van de risicobeheersing door een normenkader op te stellen en te integreren met de interne processen

Interim

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig? MLC helpt met interim oplossingen. Onze enthousiaste en bevlogen interim professionals hebben allemaal hun eigen expertise en ervaring. Ze zijn in staat in korte tijd, praktisch en hands on, het verschil te maken.

MLC Academy

Wij voelen de verantwoordelijkheid om onze kennis en ervaring op het gebied van Customer Excellence te delen. Met de MLC Academy brengen we theorie en praktijk bij elkaar. Uitgangspunt is altijd de borging binnen de eigen werksituatie.

Meer weten? Neem contact op met MLC.

MLC | Nieuws