MLC | Werken bij

Wil jij werken bij hét adviesbureau voor Customer Excellence?  MLC is een energiek bedrijf met grote ambities. Al ruim 30 jaar hebben we een sterke eigen cultuur die gekenmerkt kan worden als “sociaal ondernemend”. Typerend voor ons enthousiaste team: samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven. Steeds meer organisaties vinden hun weg naar MLC. Om dit in de toekomst voor meer organisaties te kunnen blijven doen, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent!

Blijven groeien!

We vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk. We bieden een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten. We zijn trots dat we werken voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Regelmatig organiseren we kennissessies die je helpen groeien. Daarnaast kies je samen met je talentmanager welke opleidingen en trainingen het beste bij jouw ontwikkeling passen.

Goede werksfeer, prettig samenwerken!

Vakinhoudelijke kennis en een professionele houding in combinatie met het creëren van een goede werksfeer en een prettige samenwerking staat bij ons centraal. Onderling en zeker ook met onze klanten! Zo kom je terecht in een hecht en enthousiast team consultants, die altijd voor elkaar klaarstaan. Naast inhoudelijke kennissessies, komen we regelmatig bij elkaar voor informele uitjes. We hebben een eigen MLC bar waar we regelmatig een borrel doen.

MLC | Nieuws