The Agile Coach Company

The Agile Coach Company helpt jouw organisatie wendbaarder en flexibeler te maken zodat je sneller kan inspelen op de veranderende markt en klantbehoefte. Dit doen wij volgens de Agile-filosofie, waarbij jouw business en de klant voorop staan! Wij begeleiden, adviseren en trainen teams en individuen om deze verandering vol enthousiasme tegemoet te treden. Praktisch, resultaatgericht én versneld. Resultaat: binnen no-time meer zichtbare waarde voor de klant!

Agile coaches

Onze Agile coaches nemen organisaties bij de hand om veranderingen tegemoet te treden. De Agile Coaches begeleiden organisaties bij de mindshift  bij medewerkers die nodig is om  snel in te kunnen spelen op deze veranderingen. Onze coaches komen niet vanuit de ICT, maar voegen juist meerwaarde toe doordat ze Agile vanuit business- en klantperspectief benaderen. Ze zijn praktisch, enthousiast en bevlogen en hebben een brede ervaring in diverse branches. 

Agile trainingen

De Agile trainingen zijn praktisch en helpen organisaties direct zelfstandig aan de slag te gaan. Van basisvaardigheden tot verdieping op specifieke onderwerpen.

Meer weten over Agile vanuit business- en klantperspectief, download dan het e-book Een praktische kijk op Agile