Molenaar & Lok Consultancy versterkt met twee trainees

29 november 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Molenaar & Lok Consultancy (MLC) heeft een traineeprogramma gelanceerd. Tegelijk met de lancering zijn ook twee trainees, Rik Ellenbroek en Liza de Vries, gestart met de traineeship.

Molenaar & Lok Consultancy, opgericht in 1986 opgericht door Bert Molenaar en Harm Lok, is gespecialiseerd in onder meer Customer Excellence en Continu Verbeteren. MLC heeft een team van bijna 20 adviseurs en is gevestigd in Leusden.

Als gevolg van de groeiende klantenportefeuille besloot MLC eerder dit jaar om een eigen traineeship te ontwikkelen. Afgelopen week, op maandag 18 november, werd het traineeship gelanceerd met de indiensttreding van Rik Ellenbroek en Liza de Vries. Zij gaan de komende 6 maanden een opleidingsprogramma volgen gericht op customer excellence en deze kennis in de praktijk toepassen bij een van MLC’s opdrachtgevers.

Rik Ellenbroek, Kirsten Westholter en Liza de Vries

Zo gaat bijvoorbeeld Rik Ellenbroek mee naar een internationale retailer gevestigd in Duitsland, waar hij ervaring zal opdoen op het gebied van continu verbeteren en procesmanagement. Hij wordt hierin intensief begeleid door Kirsten Westholter, Senior Consultant bij MLC, die zelf ook werkzaam is bij dezelfde klantenorganisatie.

Wanneer de traineeship met succes wordt doorlopen dan bestaat de kans dat de trainees als Junior Consultant aan de slag kunnen gaan bij Molenaar & Lok Consultancy.

Tweede versterking

Het is voor MLC de twee versterking in korte tijd. Onlangs trad Gustaaf de Man als Principal Consultant in dienst bij het organisatieadviesbureau, hij richt zich op customer excellence vraagstukken in de financiële en zorgsector.

Nieuws