Gustaaf de Man naar Molenaar & Lok Consultancy

13 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Gustaaf de Man is afgelopen maand als Principal Consultant in dienst getreden bij Molenaar & Lok Consultancy (MLC). Bij MLC gaat hij zich onder meer richten op het verder versterken van de customer excellence-propositie in de financiële en zorgsector.

Molenaar & Lok Consultancy is een adviesbureau gespecialiseerd in Customer Excellence vraagstukken. Het consultancybureau heeft zo’n 17 consultants in dienst en is gevestigd in Leusden.

Gustaaf de Man - Molenaar Lok Consultancy

Gustaaf de Man heeft jarenlange ervaring als adviseur en interim manager. Na het behalen van zijn Master studie aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij zijn loopbaan bij uitgever Koninklijke Boom Pers (tegenwoordig Boom Uitgevers). Na drie jaar bij de uitgever maakte De Man de overstap naar de adviesbranche en ging hij aan de slag als Senior Consultant bij Ordina. Na circa vijf jaar bij het ICT adviesbureau uit Nieuwegein werkte hij vervolgens drie jaar voor PiCompany (tegenwoordig onderdeel van GITP*) en vier jaar bij Talent&Pro, een detacheringsbedrijf uit Leusden met een focus op de financiële sector. Tussen begin 2011 en heden was hij werkzaam als Business Process Manager bij Zicht (adviseurs op het gebied van risico- en verzekeringsproducten) en als ad interim Teammanager Productontwikkeling bij softwarebedrijf Unit4.

* PiCompany is in november 2010 overgenomen door GITP.