Overname PiCompany door HRD bureau GITP definitief

09 november 2010 Consultancy.nl

Adviesbureau GITP heeft PiCompany definitief overgenomen. Daarmee wordt het HRD bureau een van de grootste en breedste spelers in de Nederlandse HRD-markt  met een volledig palet van ‘High touch en High tech’ oplossingen. Met de overname is GITP goed voor een omzet van zo'n €40 miljoen. 

‘High touch en High tech’
GITP zette maandag 8 november het licht voor de overname op groen na een due diligence. De basis voor de succesvolle overname ligt in de sterke positie van beide merken in de markt, het wetenschappelijk fundament onder het aanbod en de synergie op HRD-oplossingen die GITP en PiCompany hun klanten bieden. Nu de arbeidsmarkt licht herstellende is, voorziet GITP een verder stijgende vraag naar online HR-oplossingen bij haar klanten. De ‘High tech’ HR-oplossingen van PiCompany, met een breed portfolio online tests, bieden een strategische aanvulling op de ‘High touch’ diensten en bestaande online oplossingen van GITP.

Krachtige combinatie
Beide organisaties worden gezien als marktleider op hun gebied binnen de Nederlandse markt. PiCompany blijft onder de paraplu van GITP opereren onder haar eigen merknaam. 

GITP scoort daarbij al jaren goed in klanttevredenheidsonderzoeken van Incompany100. Dit jaar is GITP wederom #1 in de sector Management en Organisatie, #3 in de sector Human resources, en scoort het bureau overall #2 van de 170 in de Incompany 100 beoordeelde adviesbedrijven.

Groter internationaal netwerk 
Als gevolg van de overname krijgt GITP internationaal een grotere voetafdruk. PiCompany heeft activiteiten via partners in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Zuid-Afrika. Deze zijn aanvullend op het internationale partnernetwerk van GITP en de vestigingen in België en Frankrijk.

Nieuws

Meer nieuws over