First Consulting zoekt per direct 10 ervaren adviseurs

02 januari 2014 Consultancy.nl

Begin 2013 kondigde First Consulting ambitieuze groeiplannen aan. Inmiddels ligt het bedrijf goed op schema met het realiseren van deze plannen. Onlangs is de 100e medewerker aangenomen en het einde van de groei is voorlopig nog niet in zicht. Om de voorgenomen verdere groei te bewerkstelligen is First Consulting per direct op zoek naar 10 ervaren consultants.  

Als proces- en technologie adviesbureau met een focus op het verbeteren van primaire operationele processen, heeft First Consulting zichzelf bij een breed spectrum aan klanten op de kaart gezet. Inmiddels zijn naast de energiesector, waarin het bedrijf van oorsprong actief is, ook verschillende projecten opgestart in andere sectoren, zoals Telecom. 

First Consulting zoekt nieuwe collega

In de afgelopen periode is ook de adviesdienst ‘Information Technology’ verder geprofessionaliseerd. First Consulting kenmerkt zich door diepgaande kennis van bedrijfsprocessen en brengt deze kennis in praktijk via flexibele IT oplossingen, zoals rapportages, workflow ondersteuning en dashboards.  Deze oplossingen vormen een integraal onderdeel van de procesverbeteringen die First Consulting implementeert voor haar klanten. Door partnerships aan te gaan met o.a. SAS en Mendix heeft First Consulting haar aanbod van IT-diensten verder uitgebreid. Het adviesbureau vergroot daarmee de mogelijkheden om te voorzien in de prognose, rapportage en BI behoefte van haar klanten.

Nieuwe sectoren
Gedurende 2014 verwacht First Consulting haar portfolio aan opdrachten en klanten verder te verbreden en nieuwe klanten in de sectoren Utilities, Telecom, Transport en Infrastructuur te kunnen bedienen. Om tijdens de voorgenomen groei het hoge kwaliteitsniveau te kunnen behouden is er behoefte aan ervaren IT en Business consultants.

Een First Consultant kenmerkt zich als een slimme denker die resultaatgericht handelt. Werken bij én met de klant om gezamenlijk tot een pragmatische en kwalitatieve uitvoering van een project komen, staat bij First Consulting hoog in het vaandel. Respectvol, ambitieus, daadkrachtig en ondernemend zijn kernwaarden waar iedere First Consultant aan voldoet.

Herken jij jezelf in dit beeld en wil jij een rol spelen in de groei die First Consulting doormaakt? Reageer dan op een van de vacatures van First Consulting.

Nieuws

Meer nieuws over