PBLQ ROI beste opleidingsbureau voor publieke sector

03 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

PBLQ ROI, de opleidingstak van PBLQ, is volgens overheidsmanagers de beste publieke sector dienstverlener op het gebied van Opleiding en Training. Dat blijkt uit de ranking ‘Werken voor de Overheid 2013’ van platform PM Select.

Jaarlijks onderzoekt PM Select de klanttevredenheid van professionals werkzaam binnen het publieke domein over externe adviseurs. Meer dan 1.050 overheidsprofessionals die in het afgelopen jaar direct betrokken zijn geweest bij de inhuur van consultants hebben meegedaan aan het onderzoek. Werken voor de Overheid kent zes categorieën: Bestuur & Organisatie, HRM, Opleiding & Training, Financial Consulting, ICT en Ruimtelijke Ordening & Wonen.

Werken voor de overheid

Een overzicht van de scores in de categorie Opleiding & Training:
1. PBLQ ROI – 7,9
2. Leeuwendaal – 7,6
2. Schouten & Nelissen – 7,6
4. Bestuursacademie Nederland – 7,5
5. Segment Opleidingen – 7,3

PBLQ ROI scoort met een gemiddeld rapportcijfer van 7,9 het hoogst. Naar voren komt dat PBLQ ROI gezien wordt als een zeer betrokken en betrouwbare organisatie, met veel kennis in huis en een uitstekende service. De naamsbekendheid van PBLQ ROI is in vergelijking met concurrenten wat minder, aldus de respondenten van het 'Werken voor de Overheid' onderzoek.

Gerelateerd: Top 20 zakelijke dienstverleners voor de overheid.