Nieuwe website voor adviesbureau WagenaarHoes

20 november 2013 Consultancy.nl

WagenaarHoes Organisatieadvies heeft een nieuwe website gelanceerd. Met de nieuwe ‘state of the art’ website laat het organisatieadviesbureau zijn gezicht zien: met de eigen mensen als ‘partner in verandering’, die samen het kantoor van identiteit voorzien.

Adviesbureau WagenaarHoes, opgericht in 1987, heeft zo’n 20 adviseurs en is gevestigd in Driebergen. Sinds 2002 werkte WagenaarHoes met een sterk inhoudelijk gerichte versie van hun website, waardoor in de loop der tijd een haast encyclopedisch geheel ontstond. Het werd daarom tijd voor een update.

Liesbeth Schagen, binnen WagenaarHoes verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe website, licht toe: “Uit de reacties op onze site bleek dat klanten, sollicitanten  en andere stakeholders de weg niet altijd in de site konden vinden. We hebben daarom gekozen voor een intelligente opzet, die bezoekers onzichtbaar helpt te vinden wat zij specifiek zoeken”. Jan Willem Kradolfer, sinds begin 2013 Managing Partner van WagenaarHoes, voegt toe: “De nieuwe website is ook 'state of the art'; hij integreert volledig het gebruik van social media. En niet onbelangrijk, hij verbetert de online vindbaarheid in zoekmachines op belangrijke thema’s en vakgebieden”.

WagenaarHoes website

De belangrijkste verbetering ligt volgens Kradolfer, naast de frissere styling, in de segmentering van informatie per bezoekersdoelgroep. Zo kunnen opdrachtgevers in de rubriek ‘Wat we doen’ een overzicht vinden van de kernproposities van WagenaarHoes, namelijk Strategievorming, Leiderschap en Organisatieontwikkeling. Binnen elke propositie krijgen klanten ook inzicht in relevante artikelen, publicaties en cases en de adviseurs die binnen dit gebied werkzaam zijn. De rubriek ‘Hoe we werken’ beschrijft de verschillende soorten dienstverlening, zoals advies, coaching, training, begeleiden van conferenties en interim-management.

Nieuwe websites

In het afgelopen jaar hebben diverse consultingorganisaties, gedreven door de behoefte om zichzelf niet alleen offline maar ook online te onderscheiden, hun online strategie en websites een opknapbeurt gegeven. Vijf recente voorbeelden:
- Twynstra Gudde lanceert nieuwe huisstijl en website
- Ordina vernieuwt websites Ordina.nl en WerkenbijOrdina.nl
- Consultancybureau Rijnconsult lanceert nieuwe website
- Consultancybureau Naumac lanceert nieuwe website
- Utrechts adviesbureau innergo lanceert nieuwe website

* WagenaarHoes is opgericht door Rob Wagenaar, die nog steeds als associé verbonden is aan het adviesbureau. Daarnaast is hij voor een gedeelte van zijn tijd werkzaam bij ConQuaestor, waar hij mede-verantwoordelijk is voor de uitbouw van ConQuaestor Academy.

Nieuws

Meer nieuws over