Jan Willem Kradolfer managing partner WagenaarHoes

30 januari 2013 Consultancy.nl

WagenaarHoes Organisatieadvies heeft per 1 januari 2013 Jan Willem Kradolfer benoemd managing partner. Hij volgt René Hooijdonk op, die als adviseur verbonden blijft aan het advieskantoor.

Organisatieadviesbureau WagenaarHoes, opgericht in 1987, ondersteunt klanten in de profit- en non-profitsector bij onder meer strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. Jan Willem Kradolfer is pas de derde bestuursvoorzitter - in de afgelopen 25 jaar werd het adviesbureau geleid door achtereenvolgens Rob Wagenaar (oprichter) en René Hooijdonk. WagenaarHoes is sinds 2012 aangesloten bij de ROA en sinds begin 2010 een Accredited Consulting Practise.
 
In een persbericht laat WagenaarHoes weten dat het naast de benoeming van Kradolfer ook een “generatiewisseling” heeft doorgevoerd in de leiding en “op andere plekken in de organisatie”. Met de verjongingsslag is het adviesbureau volgens eigen zeggen klaar “voor de komende 25 jaar”.

Over Jan Willem Kradolfer

Jan Willem Kradolfer is sinds 1996 verbonden aan WagenaarHoes als partner. Daarvoor werkte hij o.a. bij Eneco en Provincie Noord-Holland. Hij heeft in de afgelopen twee decennia ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en openbaar bestuur, zowel op management- en directieniveau als in meer bestuurlijke rollen. In september 2011 werd Kradolfer aangesteld als voorzitter van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa).

Nieuws

Meer nieuws over