Consultancybureau Rijnconsult lanceert nieuwe website

24 april 2013 Consultancy.nl

Consultancybureau Rijnconsult uit Houten heeft een nieuwe en verbeterde website gelanceerd.
 
Rijnconsult is in 1978 door Henk de Ruijter opgericht als verzelfstandiging van de interne adviesafdeling van AKZO. Het adviesbureau heeft zo’n 65 adviseurs en geassocieerden in dienst en beschikt over een uitgebreid netwerk van interim managers. Dit jaar viert het adviesbedrijf haar 35-jarig jubileum.
 
Beter beeld bij dienstverlening
Volgens Bas van der Velde, Directeur van Rijnconsult, sluit de nieuwe website beter aan op de behoeftes van bezoekers. “Opdrachtgevers krijgen nu een beter beeld bij onze opdrachten en dienstverlening. Op de nieuwe site is nu veel duidelijker zichtbaar waar de focus gebieden van Rijnconsult op gericht zijn, namelijk: Lean Management, Leiderschap en Ketens en Netwerken”.
 
Rijnconsult - Website
 
DNA
Daarnaast geeft de nieuwe website meer inzicht in het DNA van het organisatieadviesbureau. “Onze website sluit nu veel beter aan bij wie we zijn: een eigentijdse, mens- en kennisgerichte organisatie” aldus Van der Velde. “Via persoonlijke profielen krijgen bezoekers ook inzicht in de persoonlijkheid van de consultants achter het adviesbureau”.
 
Het team van Rijnconsult
 
De website van Rijnconsult is ontwikkeld door online webdesignbureau Noutdesign.

Nieuws

Meer nieuws over