Ordina vernieuwt websites Ordina.nl en WerkenbijOrdina.nl

02 mei 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Ordina heeft haar websites compleet vernieuwd. Zowel Ordina.nl als het recruitment-platform WerkenbijOrdina.nl zijn in een nieuw jasje gestoken. Ook Ordina.com, de corporate site voor aandeelhouders en analisten, heeft een update gekregen. Medewerkers van Ordina (‘Ordinezen’) staan centraal op alle drie de sites.
 
Rebranding
Medio 2011 startte het adviesbureau uit Nieuwegein een groot transformatieproject, waaronder een herstructurering (gericht op efficiency en winstgevendheid), een herpositionering (gericht op onder meer het opbouwen van een ‘future-proof’ dienstenaanbod) en een rebranding (gericht op imago). Met de lancering van de nieuwe websites is de derde pijler zo goed als afgerond. In juli vorig jaar voerde Ordina al de rebranding door in haar logo en huisstijl en met de nieuwe websites is de nieuwe ‘look-and-feel’ nu ook online zichtbaar.
 
Ordinezen in de hoofdrol
Ordina heeft er bewust voor gekozen om Ordinezen een centrale rol te geven in de rebranding. Vorig jaar werd dezelfde aanpak toegepast bij een grote wervingscampagne, waarin een van de recruiters (Esmée Lyklama) een persoonlijke rol speelde. Stépan Breedveld, CEO van Ordina, licht toe: “We zijn er met elkaar in geslaagd om een vernieuwend en innovatief online concept neer te zetten” aldus de topman. “Met de nieuwe websites laten we het gezicht van Ordina zien; dichtbij, benaderbaar en persoonlijk. Klanten en partners krijgen via de websites een volledig en persoonlijk beeld van Ordina, onze diensten en oplossingen en van de mensen die bij ons werken. Onze mensen, de Ordinezen, spelen de hoofdrol op de sites”.
 
Ordinezen in de hoofdrol
 
Ordina.nl
De website Ordina.nl presenteert een overzicht van de dienstverlening, per propositie/oplosing en per branche. Daarnaast is er een blog waar Ordinezen zelf aan het woord komen.

Ordina.nl
 
WerkenbijOrdina.nl
Op de WerkenbijOrdina.nl website kunnen kandidaten informatie vinden over vacatures, stages, de bedrijfscultuur en hoe ze kunnen solliciteren.

Werkenbijordina.nl
 
Ordina.com
Aandeelhouders, pers en investeerders kunnen terecht op de corporate website Ordina.com.

Nieuws

Meer nieuws over