Stepan Breedveld nieuwe topman van Ordina

11 mei 2011 Ordina
Profiel
Meer nieuws over

Ordina heeft bekendgemaakt dat Ronald Kasteel, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur, het adviesbureau per 1 september 2011 gaat verlaten. Ronald Kasteel heeft ruim 22 jaar bij Ordina gewerkt, waarvan de laatste 12 jaar als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur.

De RvC is van plan om per 1 september de heer Stépan Breedveld (43) te benoemen als nieuwe CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Stépan Breedveld is in november 2010 bij Ordina in dienst getreden en benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Hij is vanuit die hoedanigheid verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina Nederland.

Stepan Breedveld - Ordina

Voor zijn komst naar Ordina was Stépan Breedveld 17 jaar werkzaam bij The Boston Consulting Group (BCG). Vanuit BCG heeft hij succesvol bijgedragen aan strategieën en resultaatverbetering voor leidende telecom-, IT- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiden van professional services organisaties. In zijn rol als senior partner en managing director had hij de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.