Utrechts adviesbureau Innergo lanceert nieuwe website

06 februari 2013 Consultancy.nl

Innergo, een jong adviesbureau uit Utrecht, heeft een nieuwe en verbeterde website gelanceerd: www.innergo.nl.
 
Volgens Martijn van der Weijden, partner en mede-oprichter van Innergo, sluit de nieuwe website beter aan op de behoeftes van bezoekers. “Opdrachtgevers krijgen nu een beter beeld bij onze opdrachten en dienstverlening. Zo bevat de site uitgebreide beschrijvingen van onze projecten en komt onze aanpak, die zich onderscheidt door een pragmatisch en mensgericht manier van werken, herkenbaarder naar voren”.
 
Innergo - Website
 
Ook biedt de site meer informatie voor sollicitanten en werkzoekenden, waaronder informatie over innergo, een overzicht van typische werkzaamheden en via persoonlijke profielen inzicht in de consultants achter het adviesbureau.
 
Innergo - Over ons
 
De nieuwe website heeft daarnaast een technische upgrade gekregen. Het is een zogenaamde scaleable website en bevat binnenkort mogelijkheden om content te delen via social media.
 
“Onze vernieuwde website legt de noodzaak om de zaken anders te benaderen nog beter uit. We zijn met innergo gestart aan de vooravond van de crisis, dus we weten waar we over praten. Door klanten en medewerkers en hun onderlinge interactie centraal te stellen, is het mogelijk om blijvend succesvol te presteren. Want ... succes is mensenwerk!” voegt Martijn van der Weijden toe.
 
Over innergo
Innergo is een adviesbureau dat in 2008 is opgericht met als doel het beter werkend maken en werkend houden van organisaties met een sociaal-maatschappelijk karakter. Wij analyseren en adviseren, maar zijn ook pragmatische begeleiders die mensen in beweging brengen en de handen uit de mouwen steken om onze klanten te ontzorgen. Het adviesbureau heeft inmiddels 12 consultants in dienst en is gevestigd in Utrecht.

Nieuws

Meer nieuws over