Hans Pars versterkt adviesbureau Twynstra Gudde

19 november 2013 Consultancy.nl

Hans Pars heeft zich verbonden als geassocieerd partner aan Twynstra Gudde. Hij heeft langjarige ervaring op bestuurlijk niveau en met portefeuille- en assetmanagement van commercieel vastgoed en woningen. Pars gaat zich bezighouden met assetmanagement vraagstukken bij woningcorporaties.

Vastgoed expert Hans Pars heeft bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en Vastgoedkunde aan de Universiteit van Amsterdam/SBV. Hij heeft bestuursfuncties bekleed bij Wereldhave en VastNed Retail en is verantwoordelijk geweest voor de aansturing van vastgoed-portefeuilles bij Rodamco en Stichting Pensioenfonds Hoogovens.

Hans Pars - Twynstra Gudde

Naast zijn werkzaamheden bij het organisatieadviesbureau uit Amersfoort bekleedt hij ook twee nevenfuncties: commissaris bij Vesteda en docent aan de Amsterdam School of Real Estate.

Twynstra Gudde werd eerder dit jaar nog door zakenblad Incompany verkozen tot de management consultancy met de beste reputatie. De woningcorporatie praktijk van het adviesbureau helpt opdrachtgevers bij onder meer strategische heroriëntaties, organisatieontwikkeling, bedrijfsvoerings-vraagstukken, risicomanagement, vastgoedsturing en portefeuille- en assetmanagement

Nieuws

Meer nieuws over