KPN Consulting partner van Dell Boomi clouddienst

15 november 2013 Consultancy.nl

Dell heeft een preferred partnership afgesloten met KPN Consulting voor zijn ‘Dell Boomi’ product. Als onderdeel van de samenwerking gaan de partners geïntegreerde clouddiensten aanbieden en wordt KPN Consulting voorkeursleverancier als het gaat om het implementeren van Dell Boomi oplossingen. KPN Consulting is hiermee de eerste officiële Dell Boomi partner in Nederland.
 
Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een oplossing om hun ICT-systemen over te zetten naar de cloud. Het ‘Dell Boomi’ product biedt organisaties de mogelijkheid om dynamische datastromen te integreren tussen alle eigen applicaties in de cloud én binnen de eigen infrastructuur. De cloudoplossing zorgt er vervolgens voor dat elke bedrijfsapplicatie over dezelfde juiste en actuele data beschikt. “Data die in cloudapplicaties voortdurend veranderen – zoals klantinformatie – blijven daarmee up-to-date binnen alle applicaties. Bedrijven kunnen dankzij deze koppeling hun processen optimaliseren, zoals facturatie- en leveringsprocessen. Ook hebben zij controle over de juistheid van data tussen systemen. Zo kan de integratie real-time worden gedraaid zodat klanten er zeker van zijn dat de data synchroon is. Aanvullende applicaties, software of codering zijn niet meer nodig” aldus Dell in een persbericht.

“Nu steeds meer bedrijven een cloudstrategie hebben, zien we een groeiende vraag naar oplossingen uit de cloud. Dit brengt voor organisaties de uitdaging met zich mee dat zij deze nieuwe cloudapplicaties moeten integreren om de bedrijfsprocessen te ondersteunen - zowel onderling als met bestaande ICT-systemen”, zegt Joris Geertman, directeur Marketing & Innovatie bij KPN Consulting. “Door de integratie van datastromen verbeteren wij bovendien de bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld wanneer activiteiten worden geautomatiseerd of nieuwe workflows worden geïntroduceerd. Daarnaast bieden we met Dell Boomi een on-premise oplossing mét cloudintegratie. Met als gevolg lagere kosten voor de ICT-infrastructuur van het bedrijf en een gegarandeerde succesvolle integratie van de cloudstrategie”.

“Door het bundelen van onze krachten kunnen we klanten een geïntegreerde cloudoplossing bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het integreren van informatie binnen bestaande of nieuwe cloudomgevingen”, voegt Mark-Peter Mansveld, Country Manager Dell Software Group Benelux, toe.

Nieuws

Meer nieuws over