Careffect sluit deal met zorgsoftwareleverancier I&DT

02 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Adviesbureau Careffect is een samenwerking aangegaan met I&DT, een softwareleverancier voor de zorgsector. Als onderdeel van de partnership mag het Utrechtse adviesbureau zich ‘Curasoft Certified Partner’ noemen.

I&DT is leverancier van Curasoft, een online softwareoplossing die het EPD en de administratieve gegevensverwerking integreert voor aanbieders van de eerste- en tweedelijns zorg. Careffect ondersteunt zorginstellingen op het gebied van financiën, controle- en zorgprocessen. Het advies- en interimbureau is gevestigd in Utecht en telt zo’n 30 consultants.

Careeffect - I&DT

“We waren op zoek naar een administratiesysteem dat flexibel is en dat werkt met de meest recente wet- en regelgeving voor de zorg” zegt Jordy Groot, directeur bij Careffect. “In Curasoft hebben we een webgebaseerde oplossing gevonden die erg gebruiksvriendelijk is. Het koppelt onder meer de agenda direct aan declarabele diensten. Hierdoor is het niet meer mogelijk dat door onwetendheid of tijdsdruk bij werknemers declaraties vergeten worden, of onjuist worden ingediend. De instelling declareert zo waar ze recht op heeft. Daarnaast heeft zorgverzekeraar Agis / Achmea Curasoft benoemd als preferent EPD-softwareoplossing voor paramedici. We hebben alle vertrouwen in dit systeem en zijn er trots op dat we Curasoft Certified Partner/ zijn geworden”.

“Softwareontwikkeling is voor ons een dynamisch proces, de voorkeuren en vraagstukken van klanten zijn dan ook leidend in de ontwikkeling van onze producten” zegt Dennis Vis van I&DT. “Om in te spelen op nieuwe situaties die ontstaan door bijvoorbeeld veranderde wetgeving, is overleg met een professionele organisatie die weet wat er speelt binnen de zorg erg nuttig. Mede dankzij de praktijkervaring van Careffect kunnen wij ervoor zorgen dat onze technologie naadloos aansluit bij de eisen uit de praktijk, welke ontwikkelingen zich ook voordoen in de zorgsector”.