VODW partners betrokken bij Nyenrode Masterclass

25 oktober 2013 Consultancy.nl

Eind september ging de masterclass ‘Klantgericht Management’ van Nyenrode Business Universiteit van start. Gedurende de opleiding krijgen deelnemers inzicht in trends, de nieuwste modellen en leren ze hoe ze medewerkers proactief kunnen inzetten ten behoeve van klantgericht management. Maton Sonnemans en Wouter In ’t Velt, partners bij VODW, leveren een inhoudelijke bijdrage aan de masterclass.

De masterclass is bedoeld voor managers die verantwoordelijk zijn voor visie, beleidsontwikkeling en implementatie van een klantgerichte aanpak binnen hun organisatie.

VODW - Masterclass Klantgericht Management

Programma

Onder meer nieuwe Business Modellen, Trends, Scenarioplanning, Big Data, Service Design, Mobiel en Social Media staan centraal. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe krijgen of vergroten we het engagement met klanten met mobiel en social media?
  • Hoe geven we praktisch invulling aan de interactie, de co-creatie met klanten en andere relaties?
  • Hoe komen we tot inzichten in het natuurlijk gedrag van consumenten en komen we van daaruit tot het design van concepten, customer journeys en van service?
  • Welke nieuwe business- en verdienmodellen zijn nodig om succesvol te zijn?
  • Hoe helpen we onze organisatie in de transitie naar een meer postmoderne werkwijze?
  • Hoe betrekken we onze eigen organisatie bij klanten, als belangrijke stakeholder?
  • Hoe gaan we in lijn hiermee de performance meten en verbeteren?
  • Welke roadmap kan ik voor mijn organisatie gebruiken en hoe zet ik deze succesvol in?

De masterclass staat onder leiding van Nyenrode professoren Ed Peelen (ICSB Marketing en Strategie) en Henry Robben (Nyenrode). Meer dan 15 ervaren marketeers treden op als docent of gastspreker, waaronder VODW adviseurs Maton Sonnemans en Wouter In ’t Velt.

VODW - Wouter in t Velt - Maton Sonnemans

Over Maton Sonnemans

Maton Sonnemans (1964) is vanaf 1989 actief als strategisch marketingadviseur en is een van de acht partners van VODW. Sinds 2008 is hij elk jaar door het toonaangevende Tijdschrift voor Marketing verkozen tot een van de 20 beste marketeers en/of marketingadviseurs van Nederland. Dit jaar werd hij ook opgenomen in de lijst van 100 meest inspirerende marketeers van Nederland.

Over Wouter in ’t Velt

Wouter in ’t Velt (1967) is sinds 1993 werkzaam als management consultant, eerst bij Accenture en vanaf 1998 bij VODW. Ook hij is partner bij het adviesbureau uit Leusden.

Nieuws

Meer nieuws over