Novisource topman interim-directeur pensioentak Aegon

09 oktober 2012 Consultancy.nl

Aegon heeft Willem van der Vorm (1960), algemeen directeur van Novisource, aangesteld als interim-directeur van de pensioentak. Hij volgt Jeroen de Munnik op, die de afgelopen negen jaar leiding gaf aan het Nederlandse pensioenbedrijf. Naar verwachting zal Van der Vorm minimaal een jaar verantwoordelijk blijven voor het Aegon-onderdeel.
 
Willem van der Vorm heeft een lange historie als manager in de financiële dienstverlening. Na zijn HBO-opleiding heeft hij veel ervaring opgebouwd in de verzekeringswereld, met een sterke focus op proces-, HR- en financieel management. Daarnaast heeft hij in diverse functies bij 3 grote verzekeringsconcerns ook ruime ervaring opgedaan met commercie, ICT en veranderingsvraagstukken. De afgelopen 10 jaar heeft hij leiding gegeven aan de diverse pensioenbedrijven binnen ASR NL (voorheen Fortis Verzekeringen). Sinds september vorig jaar is hij algemeen directeur van Novisource.
 
Willem van der Vorm - Novisource
 
De komende periode gaat Van der Vorm zijn interim-functie bij Aegon combineren met het algemeen directeurschap bij het adviesbureau uit Nieuwegein.

Nieuws

Meer nieuws over