3 nieuwe adviseurs voor vastgoedspecialist Fakton

12 september 2013 Consultancy.nl

Fakton, een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedadvies, heeft in de afgelopen periode drie nieuwe medewerkers aangetrokken: Sacha Hoek, Erik Vlaming en Susan Perdijk.

Sacha Hoek (40) is medio juli 2013 als Senior Consultant bij Fakton gestart. Hij heeft zowel een vastgoed- als een economische achtergrond met een specialisatie in Strategy & Finance. Sacha heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de vastgoedsector en heeft onder andere gewerkt bij Pensioenfonds MN, bij investeringsbank Kempen & Co en de laatste zes jaar als portefeuille manager Europees beursgenoteerd vastgoed bij Deutsche Bank / RREEF in Londen. Bij Fakton richt zijn expertise zich vooral op de kapitaalmarkt-activiteiten van het team Banken en Beleggers.

3 nieuwe adviseurs Fakton

Erik Vlaming (24) is begin september 2013 gestart als Junior Consultant in het team Public. Na de bachelorstudie Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit van Amsterdam, masterstudie Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en masterstudie Urban and Regional Planning aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Erik als medewerker ruimtelijke ordening bij de gemeente Hollands Kroon gewerkt. Sinds maart 2013 was hij werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en vastgoed.

Susan Perdijk (22) is op 2 september gestart als trainee. Zij rouleert gedurende een jaar tussen de vier marktteams. Na een afgeronde HBO opleiding in Breda, International Real Estate and Facility Management aan de NHTV, heeft zij aan de Universiteit van Glasgow haar MSc Real Estate behaald. Tijdens haar versnelde HBO opleiding heeft zij zes maanden werkervaring opgedaan in het facilitair- en vastgoedteam van EY in Londen.

Nieuws

Meer nieuws over