Joep Thomassen wordt partner bij Fakton Consultancy

21 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Fakton heeft de 38-jarige Joep Thomassen gepromoveerd tot partner binnen zijn Consultancy-praktijk.

Het in Rotterdam en Amsterdam gevestigde Fakton beschikt over zes praktijken, die allemaal actief zijn op het gebied van financiële-, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van ruimte en vastgoed. Fakton Consultancy is de adviestak van de organisatie, die strategisch advies (denk aan het opstellen van ontwikkelplannen of verkoopbegeleiding) en executiekracht levert aan partijen binnen de vastgoedketen.

Thomassen is meer dan twaalf jaar actief bij Fakton Consultancy. Hij specialiseert zich als Register Taxateur Grootzakelijk Vastgoed en RICS Registered Valuer in waarderingsvraagstukken. Thomassen waardeerde/taxeerde gedurende zijn loopbaan veel (exploitatie)vastgoed en gronden die deel uitmaakten van complexe (binnenstedelijke) gebiedsontwikkelingen.

Joep Thomassen wordt partner bij Fakton Consultancy

Ook adviseert hij publieke en private partijen bij de totstandkoming of ontbinding van samenwerkingsverbanden, deskundigenprocedures en juridische geschillen. “Ik kijk ernaar uit om samen met ons team vanuit inhoud, verbinding en ondernemerschap onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het oplossen van hun waardering/taxatieopgaven”, aldus Thomassen over zijn nieuwe rol.

Anne van Eldonk, voorzitter van Fakton Groep geeft aan verheugd te zijn met de toevoeging van een talent uit de eigen gelederen aan het partnerteam. “Eigen talenten die ons bedrijf én haar relaties door en door kennen, zijn onze beste ambassadeurs. We zijn trots dat wij met deze stap ruimte geven aan de persoonlijke drive van Joep en feliciteren hem met zijn nieuwe nieuwe rol.”

Het team van Fakton Consultancy wordt geleid door partners en directors Gerard Menkhorst, Peter Vlek, Madelon Lageveen, Aeisso Boelman en nu dus ook Joep Thomassen. Zij leiden een team van ruim vijftien consultants.