Opleidingen KPN Consulting weer Cedeo gecertificeerd

06 september 2013 Consultancy.nl

De opleidingen van KPN Consulting zijn wederom Cedeo gecertificeerd.

Keurmerk
Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 opleidingsinstituten, adviesbureaus en coachingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open trainingen aanbieden. Om de keuze op het gebied van kwaliteit wat makkelijker te maken, voert de onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo klant-tevredenheidsonderzoeken uit. In Nederland is Cedeo uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor de kwaliteit van opleidingen.

Opleidingen KPN Consulting
KPN Consulting biedt een breed pakket van maatwerk- en open opleidingen aan in alle relevante ICT-vakgebieden: Infrastructure management, Business ICT Integration, ICT Service Management, Project- en Programmamanagement. Ook biedt het ICT consultancykantoor soft skill trainingen aan, zoals verandermanagement en leiderschapsontwikkeling. 

KPN Consulting - Training

Cedeo voerde onlangs in opdracht van KPN Consulting een uitgebreide enquête gehouden onder opdrachtgevers. Als gevolg van de hoge klanttevredenheid verkreeg het ICT adviesbureau de keurmerk voor bedrijfsopleidingen voor het tiende jaar op rij. “Onze klanten waarderen onze opleidingen met een klanttevredenheid van maar liefst 91%, zowel voor maatwerktrainingen als open bedrijfsopleidingen” aldus KPN Consulting.

“We kijken goed naar de trainingsbehoeften van onze klanten en verwerken de trainingen zoveel mogelijk in de actuele bedrijfscontext” vertelt Arnold van Mameren, Vice President KPN Consulting. “Onze trainers worden gewaardeerd om hun persoonlijke aanpak en hun kennis van de praktijk. Tijdens de trainingen houden onze trainers rekening met de leerwensen van de groep, zodat de deelnemers het meeste uit de training halen. Bovendien evalueren ze ieder trainingsonderdeel met de deelnemers, zodat het volgende onderdeel nog beter verloopt”.

Nieuws