SEPA AdviesBuro en Harvey Nash leveren SEPA experts

22 augustus 2013 Consultancy.nl

Nu de deadline voor SEPA nadert, zoeken bedrijven steeds meer naar professionals die hun kunnen ondersteunen bij het doorvoeren van de nodige proces-, governance-, en IT-veranderingen. Als gevolg van de enorme omzetpotentie, spelen consultancyorganisaties gretig in op deze behoefte. Grote bedrijven als CGI, Clear2Pay, Capgemini Consulting, Deloitte, PwC en middelgrote organisaties als bijvoorbeeld BearingPoint en Double Effect hebben in de afgelopen maanden hun SEPA-dienstverlening veelvuldig onder de aandacht gebracht van (potentiele) opdrachtgevers. Ook de boutique consultancyfirma’s proberen marktaandeel te verwerven binnen deze lucratieve markt. Zo ook SEPA Adviesburo, een niche speler die zich uitsluitend richt op SEPA dienstverlening. In een persbericht kondigt het adviesbureau aan dat het, samen met recruitmentbureau Harvey Nash, gecertificeerde (interim) SEPA-professionals gaat leveren.
 
Werving- en selectiebureau Harvey Nash en consultancybureau SEPA AdviesBuro zijn een samenwerking aangegaan. Samen bieden de partners drie soorten diensten. Ten eerste bieden ze op detachering of interim basis professionals die adviseren bij de overgang naar SEPA. Daarnaast leveren ze ook zwaardere SEPA professionals, projectmanagers en adviseurs die het gehele veranderproces kunnen begeleiden. Tot slot kunnen ze voorzien van SEPA trainingen, met als doel dat medewerkers van klanten worden opgeleid tot gecertificeerde SEPA-professionals.
 
SEPA Adviesbureau - Harvey Nash
 
“Helaas zien wij vaak dat bedrijven geen of onvoldoende personeel in huis hebben met SEPA kennis. Het is daarom dan ook ideaal dat we samen met Harvey Nash het beste uit twee werelden kunnen combineren. SEPA AdviesBuro heeft de SEPA kennis en kunde en Harvey Nash de mensen en het netwerk” aldus Rob ter Veen, directeur van SEPA AdviesBuro.
 
“In de markt is behoefte aan gekwalificeerde SEPA-professionals die het verschil maken. Daarom hebben wij SEPA AdviesBuro gevraagd om onze professionals SEPA te certificeren. Zo kunnen wij samen het bedrijfsleven zo compleet mogelijk ondersteunen in het migratietraject” voegt Jan-Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash, toe.

Nieuws

Meer nieuws over