11 House of Performance adviseurs Lean gecertificeerd

13 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

11 adviseurs van House of Performance hebben in de afgelopen maanden hun Lean certificeringen behaald. Negen consultants zijn geslaagd voor de Lean Green Belt en twee zijn geslaagd voor de Lean Black Belt.
 
Lean is een wereldwijd bewezen en toegepaste verbetermethodiek. De methodiek staat voor het zó inrichten van processen dat je alleen díe dingen doet die de klant werkelijk wil en dat in één keer goed. Het toepassen van de Lean aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd.
 
Met een Lean Green Belt krijgen adviseurs een breed inzicht in Lean, waaronder op het gebied van Lean concepten, concrete Lean tools en het veranderingsproces dat vereist is. De Lean Black Belt stelt experts in staat om Lean projecten te leiden.

Lean dienstverlening

Door de uitbreiding van het aantal Green Belt en Black Belt adviseurs is het adviesbureau volgens eigen zeggen nog beter in staat om opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van Lean Six Sigma. “De Lean methodiek staat centraal in de aanpak en werkwijze van House of Performance” aldus het consultancykantoor.