Baker Tilly neemt PKF kantoor in Sarajevo over

07 augustus 2013 Consultancy.nl

Baker Tilly heeft haar aanwezigheid in de Balkan-staten versterkt met een nieuw kantoor in Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina. Het nieuwe netwerkkantoor was tot voor kort onderdeel van PKF.
 
Het Sarajevo kantoor werd opgericht in 2004 ónder de naam ‘RE Opinion’ door drie voormalige werknemers van Deloitte. In 2009 sloot het zich aan bij PKF, een van de top 10 internationale accounting- en consultingorganisaties en werd het bedrijf hernoemd naar ‘PKF Re Opinion’.
 
Baker Tilly International heeft meer dan 650 kantoren in 131 landen. De Nederlandse vestiging van Baker Tilly heet Baker Tilly Berk, na een naamswijziging in februari 2011 van Berk naar Baker Tilly Berk.
 
Baker Tilly - Sarajevo
 
"De Balkan-staten worden steeds belangrijker voor het internationale bedrijfsleven, met name gezien hun kandidatuur voor toetreding tot de EU- lidstaten. Baker Tilly Re Opinion heeft een sterke lokale reputatie en een duidelijke en ambitieuze strategie voor toekomstige groei. Ik ben verheugd hen te kunnen verwelkomen in het netwerk. Hiermee vergroten we onze aanwezigheid en de mogelijkheden verder uit te breiden in dit strategisch kruispunt tussen Centraal-en Zuid-Europa” zegt Geoff Barnes, CEO van Baker Tilly International.

Netwerkkantoren

Begin deze week werd bekend dat BDO het lokale netwerkkantoor van KPMG in Anguilla aan zich heeft weten te binden.
 
* PKF heeft 440 kantoren in 125 landen wereldwijd. In 2012 werd een wereldwijde omzet van $2.68 miljard gerealiseerd.

Nieuws

Meer nieuws over