KPMG netwerkkantoor Anguilla kiest voor BDO

05 augustus 2013 Consultancy.nl

BDO heeft zijn internationale netwerk uitgebreid met een vestiging in Anguilla*, een eiland in de Caribische Zee dat behoort tot de Kleine Antillen. Het nieuwe netwerkkantoor heeft 15 professionals in dienst en was tot voor kort onderdeel van KPMG.
 
De Anguillaanse organisatie is in 1991 opgericht door de huidige Managing Partner Claudel Romney. BDO Anguilla bedient zowel grote regionale banken, als verzekeringsmaatschappijen, als nutsbedrijven. Ongeveer 85% van de omzet komt voort uit auditwerkzaamheden. De overige werkzaamheden bestaan voornamelijk uit adviesopdrachten.
 
Onder de vlag van BDO gaat de nieuwe vestiging gaat haar geografische focus uitbreiden: naast de Anguillaanse markt zal het ook diensten leveren aan bedrijven in de omringende eilanden Saint Kitts en Nevis en Montserrat.

BDO - Anguilla
 
“Onze manier van werken en zaken doen sluit naadloos aan bij BDO’s visie om zich te onderscheiden door het bieden van de allerbeste service aan onze klanten en het leveren van de beste kwaliteit” zegt Romney over de samenwerking met de concurrent van de Big Four.
 
Afgelopen week opende BDO nog een netwerkkantoor in Ethiopië (25 adviseurs) en in juli kocht het drie branchegenoten in de VS (250 adviseurs).
 
* Anguilla is gelegen ten oosten van Puerto Rico en de Maagdeneilanden, ten noorden van Sint Maarten en maakt deel uit van de Kleine Antillen. Anguilla is een kleine gemeenschap met circa 16.000 inwoners, waarbij de economie met name draait op de toeristische sector, bouw en financiële dienstverlening.

Nieuws

Meer nieuws over