250 nieuwe adviseurs voor BDO na 3 overnames

09 juli 2013 Consultancy.nl

BDO heeft haar Amerikaanse praktijk begin deze week fors uitgebreid. Ruim 250 adviseurs hebben als gevolg van drie overnames de overstap gemaakt naar het vijfde grootste accountants- en adviesbureau ter wereld. Door de overnames vergroot BDO haar geografische dekking in Alaska en de V.S en verbreedt het haar diensterlening.
 
In Alaska werd Mikunda, Cottrell & Company, het grootste accountantsbedrijf van het land, overgenomen. Circa 100 accountants en consultants hebben de overstap gemaakt naar BDO. De acquisitie van Moquist Thorvilson Kaufmann uit Minneapolis versterkt de Noord-Amerikaanse BDO praktijk met nog eens zo’n 60 adviseurs. Tot slot werd de banking business unit van ParenteBeard gekocht, waardoor zo’n 95 adviseurs worden geïntegreerd binnen de Financial Services tak van BDO. Alle drie transacties zijn met 1 ingang van 1 juli 2011 geëffectueerd.
 
250 nieuwe adviseurs voor BDO
 
Martin van Roekel, CEO van het internationale netwerk van BDO: "De toevoeging van deze drie kwaliteitsbedrijven betekent een verdergaande versterking van BDO USA en de ontwikkeling van haar ambitie om te groeien vanuit een stevige financiële basis".

Nieuws

Meer nieuws over